nl

EIFFEL, Palladio, Balance, TASK en DPA-groep intensiveren samenwerking

EIFFEL, Palladio, Balance, TASK en DPA intensiveren per 1 november hun samenwerking. De bedrijven gaan gezamenlijk verder in de nieuwe holding Team EIFFEL, waaraan ook ConQuaestor, Fagro en YOBZ (onderdeel van DPA) worden toegevoegd. De acht ondernemingen blijven een eigen dienstverlening voeren, maar bundelen hun krachten op marketing, HR-beleid, finance, IT en groeistrategie. Samen vormen ze een community van ruim 2.500 professionals.

Met de lancering van Team EIFFEL wordt een nieuwe stap gezet als hoogwaardige, integrale dienstverlener. Als collectief willen de ondernemingen het verschil maken op complexe thema’s die de maatschappij raken, zoals immigratie, energie, klimaat, infrastructuur en gebiedsontwikkeling.

De combinatie van expertises maakt een multidisciplinaire blik mogelijk. In de wereld van projectmanagement, infrastructuur en transitie is dat een veelgevraagde aanpak.

In haar nieuwe omvang kan Team EIFFEL de grote, complexe projecten turn-key opleveren. Zo verwachten de ondernemingen, die ook hun eigen dienstverlening als interim- en consultancyspecialist in legal, finance, data en projectmanagement blijven voortzetten, meer impact te maken bij bedrijven en overheden.

Door kennis en capaciteit slim te bundelen, wil Team EIFFEL ook de spanningen op de arbeidsmarkt voorblijven. Tegen de stroming van schaarste in groeit de holding de komende jaren naar een populatie van 4.000 consultants. Naar de markt en maatschappij toe draagt Team EIFFEL zo bij aan de capaciteitsoplossingen van vandaag en een beter Nederland op lange termijn.

Team

Het managementteam van Team EIFFEL wordt vertegenwoordigd door Gert-Jan Meppelink (CEO), Karima van Zadelhoff (CHRO) en Yke Bonenberg (CFO). Imen Laroussi is, in de rol van Directeur Marketing & Communicatie, verantwoordelijk voor de marketingstrategie van Team EIFFEL en haar ondernemingen. Esther Huizinga, Thomas Meijer, Bram van Beetz en Sadako Huitema zijn als directeur verantwoordelijk voor de business teams van respectievelijk DPA, Palladio, EIFFEL en Balance/TASK.