nl

Grote club, kleine teams

Wij zijn de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. Maar zo voelt het niet. Wij geloven in de kracht van teamgeest. Samen bereik je meer, word je beter, blijf je scherper, ontdek je nieuwe paden, win je wedstrijden en is presteren leuker. Daarom werken wij in compacte teams, opgebouwd rond een vakgebied, een sector of een innovatie.

Great Place to Work

Als Team EIFFEL kunnen wij bijdragen aan het welzijn van onze mensen. Zowel mentaal als fysiek. Werk speelt een belangrijke rol in het leven van onze collega’s en we streven dan ook naar optimaal werkgeluk voor iedereen. Door opdrachten te zoeken die passen bij kwaliteiten, drijfveren, ambities en waarden. Door talenten te ontplooien. Door een goede balans tussen werken en privé te stimuleren. En door sporten en vitaliteit onderdeel te laten zijn van het werken bij Team EIFFEL. Daarom hebben wij met trots het certificaat Great Place to Work ontvangen.

“Ik kan mezelf hier optimaal ontwikkelen in mijn eigen tempo.”

Timo

Trainee

EIFFEL

”Bij Balance heb ik me kunnen doorontwikkelen tot een zeer ervaren professional.”

Carlinde

Project-/procesmanager

Balance

“In het Fagro Development Program leer je hoe je mensen meekrijgt in verandering.”

Yannick

Consultant II

Fagro

“Mijn huidige opdracht is precies wat ik ambieerde.”

Bob

Process Lead

DPA

“Kansen krijgen, kansen zien, kansen grijpen.”

Marc

Principal Consultant Finance & Risk

ConQuaestor

Community van expertise

Bij ons is ruimte voor heel veel kennis en ervaringsniveaus. Voor toptalenten die hun eerste stap op het carrièrepad zetten, voor ervaren consultants die alles al bewezen hebben en voor iedereen daartussenin. Eenmaal binnen is jouw ontwikkeling grenzeloos. Onze ondernemingen leggen hun eigen accenten en jij ontdekt welke koers jou past. Ontwikkel jezelf tot superspecialist, ontdek juist de breedte van jouw vakgebied of leer hele nieuwe domeinen kennen. Jobhoppen onder het grote dak van Team EIFFEL betekent dat je nooit meer weg hoeft.

Ervaringen

Vind de baan die bij jou past

Iedere onderneming heeft een eigen carrièrepad.