nl

100% recruitment

Opdrachtgevers helpen met recruitment, recruitmentmarketing en arbeidsmarktcommunicatie. Met tijdelijke vervanging. Of het implementeren van een nieuwe strategie. Dat is wat YOBZ doet. Het doel? Recruitment als vak op de kaart zetten!

Over ons

Eén partner voor al je recruitmentvraagstukken. Of het nu gaat om het opstellen en uitvoeren van een employer branding strategie, talent sourcing of de selectie en implementatie van een ATS. Alle YOBZ-professionals hebben een groot hart voor recruitment en brengen hun kennis en passie graag mee naar hun opdrachtgevers.

75

interim professionals

7

branches

4

diensten

6

jaar ervaring in recruitment

Van employer branding tot onboarding

Hoe vind je die schaarse IT-ers? En hoe kun je het beste interne kandidaten werven? YOBZ-professionals gaan geen enkele recruitmentvraag uit de weg! YOBZ werkt in diverse branches die allemaal hun eigen uitdagingen kennen.

Interim Talent Sourcing

Onze recruiters weten precies welke kanalen ze moeten gebruiken om een kandidaat te vinden, hoe ze sterke vacatureteksten schrijven en hoe ze de juiste vragen stellen om tot de perfecte match te komen.

Interim Recruitment

Het recruitmentvak heeft voor ons geen geheimen. Iedere opdracht is weer anders. Van full cycle operationeel recruitment tot ATS implementatie. We helpen opdrachtgevers vooruit met recruitment.

Interim Recruitment Marketing

Onze Interim Recruitment Marketeers werken aan uiteenlopende projecten bij verschillende opdrachtgevers. Bijvoorbeeld het implementeren van een Employer Branding-strategie, het opzetten van doelgroepcampagnes of chef zijn van een nieuwe werken-bij site.

YOBZ Academy

YOBZ-professionals werken continu aan hun persoonlijke ontwikkeling. Van het NEXZT Traineeship en het Young Professional Program tot masterclasses en persoonlijke trainingen.

Werken bij YOBZ

Werken bij YOBZ, hét interim recruitment bureau van Nederland. Dat is afwisseling van opdrachten, dat is werk combineren met de gezelligheid van 60 collega’s. En dat is vooral iedere dag het beste uit jezelf en je collega’s halen. Door kennis te delen en elkaar te coachen.

YOBZ-professionals voelen zich thuis

Verantwoordelijkheid nemen. Vanaf de eerste dag tot de laatste, en daarna. Het recruitment- of marketingbudget? Daar gaan YOBZ-professionals mee om alsof het hun eigen geld is. En weet één van hen het antwoord op een vraagstuk niet? Dan vallen ze terug op elkaar en hun gezamenlijke kennis. Zo halen opdrachtgevers 75 professionals tegelijkertijd in huis.