nl

Bijdragen aan de maatschappij

Wij werken voor organisaties met maatschappelijke betekenis. Overheden, energiebedrijven, zorginstellingen en nog veel meer; allemaal hebben ze invloed op de toekomst van Nederland. En door onze mensen voor hen te laten werken, dragen ook wij iets bij. We helpen deze organisaties om duurzaam en toekomstbestendig te werken door onze kennis en expertise hiervoor ter beschikking te stellen.

Verhalen

Bijdragen aan welzijn

Als Team EIFFEL kunnen wij bijdragen aan het welzijn van onze mensen. Zowel mentaal als fysiek. Werk speelt een belangrijke rol in het leven van onze collega’s en we streven dan ook naar optimaal werkgeluk voor iedereen. Door opdrachten te zoeken die passen bij kwaliteiten, drijfveren, ambities en waarden. Door talenten te ontplooien. Door een goede balans tussen werken en privé te stimuleren. En door sporten en vitaliteit onderdeel te laten zijn van het werken bij Team EIFFEL.

Zorgen voor onze planeet

In alles wat we doen proberen we te gaan voor de meest duurzame keuze. Het scheiden van afval, een energieneutraal kantoor, een bijna 100% elektrisch wagenpark, samenwerken met duurzame leveranciers … allemaal voorbeelden van bewust duurzame keuzes. Daarnaast stimuleren we ook onze medewerkers om duurzame keuzes te maken. Bijvoorbeeld om regelmatig thuis te werken.

Verhalen