nl

Onze visie

Met al onze labels bestaat Team EIFFEL uit meer dan 150 jaar gezamenlijke historie in het Nederlandse bedrijfsleven. Daarmee heeft het collectief niet alleen invloed gehad op ’s lands economische ontwikkelingen, maar ook op de maatschappelijke verantwoordelijkheid die in de loop der jaren steeds prominenter op de collectieve agenda kwam. Nu de holding met ruim 3000 consultants het formaat heeft bereikt van een speler die impact maakt op de Nederlandse economie, voelt Team EIFFEL meer dan ooit de verantwoordelijkheid om in dezelfde omvang een stempel te drukken op maatschappelijke, duurzame en ethische groei van de wereld om ons heen; duurzaamheid zit verweven in de missie, visie en strategie van Team EIFFEL.

Mens, milieu en ethiek
Daarvoor is het enerzijds zaak het verleden te koesteren en bestaande initiatieven binnen de labels te omarmen en uit te bouwen. Anderzijds biedt onze omvang de kans om vanuit centrale initiatieven impact te maken op een niveau dat voorheen niet haalbaar was. Naast dat wij op drie pijlers mens, milieu en ethiek ambities hebben en eisen stellen ten aanzien van ons MVO-beleid, stellen opdrachtgevers en andere interne en externe stakeholders ook hun eisen aan ons. Op deze pagina lees je alles over hoe wij impact maken door maatschappelijk verantwoord te ondernemen.

Bijdragen aan de maatschappij

Wij werken voor organisaties met maatschappelijke betekenis. Overheden, energiebedrijven, zorginstellingen en nog veel meer; allemaal hebben ze invloed op de toekomst van Nederland. En door onze mensen voor hen te laten werken, dragen ook wij iets bij. We helpen deze organisaties om duurzaam en toekomstbestendig te werken door onze kennis en expertise hiervoor ter beschikking te stellen.

Mens en talent centraal

Onze mensen komen binnen Team EIFFEL op de eerste plaats. Punt. Omdat zij het fundament zijn waarop wij successen boeken. Daar waar wij mensen laten groeien, groeit de waarde van Team EIFFEL. Die overtuiging is de kern van ons bestaan en daarom geloven wij dat iedereen de kans verdient om het beste uit zichzelf te halen. Tegelijkertijd zien wij buiten onze community dat dit niet voor iedereen in onze samenleving vanzelfsprekend is. Met de EIFFEL Foundation helpen wij die mensen.

Zorgen voor onze planeet

In alles wat we doen proberen we te gaan voor de meest duurzame keuze. Het scheiden van afval, een energieneutraal kantoor, een in grote mate elektrisch wagenpark, samenwerken met duurzame leveranciers: allemaal voorbeelden van bewust duurzame keuzes. Daarnaast stimuleren we ook onze medewerkers om duurzame keuzes te maken. Bijvoorbeeld om regelmatig thuis te werken. Lees via de knop hieronder meer over hoe duurzaamheid in onze organisatie is verweven.

Veilige werkomgeving

We vinden het belangrijk dat iedereen bij Team EIFFEL zichzelf kan zijn en gelijke kansen krijgt. In onze organisatie hoort iedereen erbij: we zijn er juist trots op dat zoveel persoonlijkheden, achtergronden, expertises en talenten in onze community samenkomen. Diversiteit is bovendien een middel om onze impact te vergroten: meer verschillende talenten en expertises leiden tot meer inzichten en zienswijzen, en daarmee tot meer innovatie en betere oplossingen.

Verhalen

MVO Jaarverslag 2022

Als vooruitstrevende organisatie hebben we bij Team EIFFEL een sterke focus op Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Bij het creëren van waarde voor onze klanten, medewerkers en partners houden we ook rekening met de impact op de samenleving en het milieu. Ons jaarverslag is een transparante en uitgebreide weergave van onze MVO-inspanningen, resultaten en toewijding aan duurzaamheid in het afgelopen jaar en vormt de basis voor onze plannen om komend jaar onze impact nog verder te vergroten.

Contact

Meer weten over hoe wij ons inzetten? Neem contact met ons op via communicatie@teameiffel.nl