nl

Bijdragen aan de maatschappij

Wij werken voor organisaties met maatschappelijke betekenis. Overheden, energiebedrijven, zorginstellingen en nog veel meer; allemaal hebben ze invloed op de toekomst van Nederland. En door onze mensen voor hen te laten werken, dragen ook wij iets bij. We helpen deze organisaties om duurzaam en toekomstbestendig te werken door onze kennis en expertise hiervoor ter beschikking te stellen.

Verhalen

Bijdragen aan welzijn

Als Team EIFFEL kunnen wij bijdragen aan het welzijn van onze mensen. Zowel mentaal als fysiek. Werk speelt een belangrijke rol in het leven van onze collega’s en we streven dan ook naar optimaal werkgeluk voor iedereen. Door opdrachten te zoeken die passen bij kwaliteiten, drijfveren, ambities en waarden. Door talenten te ontplooien. Door een goede balans tussen werken en privé te stimuleren. En door sporten en vitaliteit onderdeel te laten zijn van het werken bij Team EIFFEL.

Zorgen voor onze planeet

In alles wat we doen proberen we te gaan voor de meest duurzame keuze. Het scheiden van afval, een energieneutraal kantoor, een in grote mate elektrisch wagenpark, samenwerken met duurzame leveranciers … allemaal voorbeelden van bewust duurzame keuzes. Daarnaast stimuleren we ook onze medewerkers om duurzame keuzes te maken. Bijvoorbeeld om regelmatig thuis te werken.

Impact maken buiten onze organisatie

Wij geloven sterk dat buiten de wereld van Team EIFFEL, iedereen het verdient om de kans te krijgen om hun talenten volledig te ontplooien en te ontwikkelen om zo hun eigen weg in het leven te vinden. Door kansen te creëren voor mensen voor wie het wellicht niet gemakkelijk is om hun potentieel te realiseren, streven we ernaar om een verschil te maken in de maatschappij en sociale impact te creëren.

Met deze partners maken we dat mogelijk

Verhalen

MVO Jaarverslag 2022

Als vooruitstrevende organisatie hebben we bij Team EIFFEL een sterke focus op Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Bij het creëren van waarde voor onze klanten, medewerkers en partners houden we ook rekening met de impact op de samenleving en het milieu. Ons jaarverslag is een transparante en uitgebreide weergave van onze MVO-inspanningen, resultaten en toewijding aan duurzaamheid in het afgelopen jaar en vormt de basis voor onze plannen om komend jaar onze impact nog verder te vergroten.