nl

Over ons

Wij zijn de grootste interim-, consultancy- en projectorganisatie van Nederland. Iedere onderneming binnen Team EIFFEL heeft haar eigen expertise: DPA, Fagro, ConQuaestor, YOBZ en Thorbecke zijn de interim-specialisten, terwijl EIFFEL daarbovenop specialist is in strategische, integrale oplossingen. Met EIFFEL Projects hebben wij de koplopers in projectmanagement in huis.

Samen raken wij vrijwel alle sectoren in zowel de publieke als de private sector. Dominant zijn onze services in legal, finance, control, IT, data, projectmanagement, supply chain, gebiedsontwikkeling en de energietransitie. Door deze kennisdomeinen binnen Team EIFFEL slim te combineren, creëren we innovatie en service op maat.


De snelst groeiende community

8

ondernemingen

600+

opdrachtgevers

3000+

consultants

24

kennisdomeinen

16

sectorteams

9

locaties

16

topsport-talentcoaches

100

jaar gezamenlijke historie

Dit was 2023

Grenzeloos impact maken

Daar waar wij mensen laten groeien, groeit onze waarde. Die overtuiging is voor alle ondernemingen binnen Team EIFFEL de kern van het bestaan. Wij zíjn namelijk onze mensen. Wij bouwen geen machines, programmeren geen software en verbouwen geen gewassen. Onze dienstverlening is zo goed als onze mensen zijn. Alles wat zij leren en ontwikkelen, vergroot onze impact op de wereld om ons heen.

Topsport-mentaliteit

Topsport zit in ons DNA. Niet alleen door onze partnerships, maar door een mentaliteit die door heel Team EIFFEL voelbaar is. Het beste willen halen uit jezelf, elkaar en de opdrachtgever. Dat is wat ons typeert. Hierbij worden we geïnspireerd door de allerbeste topsporters en -coaches. Nationale, internationale en olympische kampioenen die ons coachen en leren hoe je lef toont, hoe je niet opgeeft en hoe je duurzaam kunt presteren.

Onze ondernemingen