nl

Het verschil maken

Onze mensen krijgen de ruimte om individueel en als team het verschil te maken. Bij organisaties die worstelen met de complexe toekomst van hun sector, maar ook middenin in de maatschappij. Zo dragen wij bij aan de capaciteitsoplossingen van vandaag en een beter Nederland op lange termijn. Werken bij Team EIFFEL betekent ontdekken welke koers past om écht impact te maken. Grenzeloze impact op de klant en het team, maar ook op het eigen individu, de directe omgeving en de wereld.

Community

3000+

talenten

16

Olympische talentcoaches

8

ondernemingen voor cross-label carrières

600+

uitdagende opdrachtgevers

Een job zonder grenzen

Talent is het vertrekpunt voor persoonlijke groei en ontwikkeling binnen Team EIFFEL. We bieden nieuwe carrièreperspectieven en denken, voelen en bewegen mee met onze mensen. Iedereen geeft bij ons zelf richting aan zijn carrièrepad en wij faciliteren dit met een onbeperkt aanbod aan training, opleiding, coaching en ontwikkeltrajecten. En door samen op jacht te gaan naar de beste plek binnen Team EIFFEL. De plek waar kennis, ambitie en talent samenkomen.

"Ik krijg alle vrijheid om mijn carrière zelf vorm te geven."

Saskia

Process & Change Professional

"Er wordt rekening gehouden met wat ik wil en ik kan me verder ontwikkelen."

Babette

Junior Consultant

"Alles is mogelijk. Als je ervoor gaat."

Sander

Managing IT-consultant

Een leven lang leren

We werken hard aan de expertise van onze medewerkers, aan continue groei op het snijvlak van kennis en vaardigheden. Zo bieden wij traineeships voor een vliegende start, ontwikkelen wij eigen opleidingsprogramma's om aan de behoeftes bij onze klanten te voldoen. En om onze medewerkers nieuwe carrièreperspectieven te kunnen bieden. De mogelijkheden om te blijven doorgroeien en ontwikkelen zijn hierdoor eindeloos onder het grote dak van Team EIFFEL.

Traineeships

Unieke programma's voor de kickstart van een veelbelovende carrière.

Team EIFFEL Academy

Oneindig aanbod aan online & fysieke trainingen die we samenstellen met de beste leerinstituten van Nederland.

Persoonlijke coaching

Het beste uit jezelf halen en werken aan een carrièrepad met een gouden randje.

Ontwikkeltrajecten op maat

Aandacht voor de kennis, ambities en talenten van het individu.