nl

Voorblijven. Niet bijblijven.

Groot in interim capaciteit, steengoed in consultancy. Dat is EIFFEL in een notendop. In compacte teams helpt de dienstverlener organisaties in public en profit om hun prestaties te verbeteren. En mee te bewegen met verandering. Door functies tijdelijk te vervullen, processen slimmer in te richten, technologie te implementeren en strategieën werkzaam te maken.

Over ons

Bijna 30 jaar geleden zagen de oprichters van EIFFEL dat het anders kon in de wereld van interim dienstverlening. Sneller, slimmer, pragmatischer. EIFFEL werd opgericht, vernoemd naar ingenieur Gustave Eiffel. Een onconventionele denker, bekend om zijn solide constructies. Vandaag de dag staat EIFFEL bekend als solide partner in de bedrijfsvoering van meer dan 300 klanten.

Revolutionair zijn de samenwerkingen in de topsport. Baanbrekend waren de partnerships binnen het basketbal, zwemmen en hockey. Vandaag de dag zijn 12 topsporters en -coaches als talentcoach aan EIFFEL verbonden.

1100+

consultants

300+

opdrachtgevers

30

jaar in interim professionals

8,2

gemiddelde waardering van onze klanten

Partner in bedrijfsvoering

EIFFEL helpt meebewegen met verandering. Quick fixes om de bedrijfsvoering op orde te houden of duurzame trajecten om een nieuwe koers in te zetten. Met extra mensen, extra kennis, of door samen slimmer te werken zijn zij het team achter jouw team.

De juristen, financials en bedrijfskundigen blinken uit in de combinatie denken en doen. Met een blik op de toekomst en de voeten in de klei. Zij integreren naadloos in jouw team, ook op afstand. En terwijl EIFFEL binnen dat team de basisprestaties verbetert, kun jij vooruitkijken.

Legal

Op ieder thema steengoede juridische ondersteuning. Van legal process outsourcing tot grondzaken en van bestuursrecht tot privaatrecht. Voor bedrijven & overheden.

Finance

Verbeteren van financiële processen en extra rugdekking in tijden van drukte. Voor bedrijven & overheden.

Data & Analytics

Grote en kleine data-oplossingen op maat. Voor organisaties die beter en efficiënter willen werken.

Supply Chain

Het oplossen van externe en interne verstoringen in de Supply Chain met interim capaciteit en projectmanagement.

Integrale Projectbeheersing

Het beheersen van grote en kleine projecten in de fysieke leefomgeving.

Energiemarkt

De juiste mensen om de energietransitie in goede banen te leiden. In het primaire proces van zowel netwerkbedrijven als leveranciers.

Zorg

Het vergroten van de efficiëntie en focussen op preventie in de gehele zorgketen.

Financiële instellingen

Klachtmanagement, implementatie van nieuwe wet- en regelgeving en herstelwerkzaamheden.

Werken bij EIFFEL

Wij zijn EIFFEL. En wij helpen organisaties in public en profit om hun prestaties te verbeteren. Door mee te bewegen met verandering, processen slimmer in te richten en strategieën te implementeren. Of door functies tijdelijk in te vullen. Wij maken impact bij A-level bedrijven en zien start-ups met eigen ogen uitgroeien tot scale-ups. Die diversiteit aan organisaties, opdrachten, groeikansen, culturen, visies en mensen maakt werken bij EIFFEL bijzonder.

Werken bij EIFFEL betekent een leven lang leren. Samen maken we onze oplossingen slimmer en werken we hard aan jouw expertise. Aan continue groei op het snijvlak van kennis en vaardigheden. Kom gerust eens kennismaken.

A better we is a better me

Een Eiffelaar werkt nooit alleen. Simpelweg omdat EIFFEL in de kracht van samenwerking gelooft. De community is hecht: een netwerk van teams waarin alle disciplines en expertises samenkomen. Authentieke professionals met een groei-mindset, die dagelijks alles en meer uit zichzelf en de klanten haalt. Zo helpen zij elkaar vooruit en heeft EIFFEL een positieve impact op de prestaties van bedrijven, de overheid en de samenleving.